Generalitat de Catalunya

2.115

Oferta de trabajo: 1 plaça de Titulat superior arxivística a la Direcció de Serveis (Concurso)
Convocatoria: Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de 22-07-2019
Requisitos: Estar en possessió de la titulació que dona accés al cos de titulació superior arxivística de la Generalitat deCatalunya, en concret: títol de grau superior en Filosofia i Lletres, en Geografia i /o Història, en Ciències de laInformació, en Humanitats, en Documentació o equivalents. Disposar del certificat de coneixements suficients de llengua catalana de la Direcció General de PolíticaLingüística (nivell C1) o equivalent
Plazo de entrega: 06-09-2019
Tipo de Contrato: Nomenament d’interinatge per un període màxim de 6 mesos
Lugar de presentación: Les persones interessades que reuneixin els requisits establerts poden trametre el currículum personal on consti unabreu descripció de les tasques realitzades en els llocs ocupats,i el currículum que genera ATRI a l’adreça de correuelectrònic següent: seleccio2.politiquesdigitals@gencat.cat, tot indicant la referència “PDA/076/19 cognoms i nom com a tema del missatge
Teléfono: 93.567.17.00

También podría gustarte

Diseño de Páginas Web prosinet.com

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.