Ayuntamiento de Vilassar de Dalt (Barcelona)

1.220

Oferta de trabajo: 1 plaça d’Arxiver (Concurso – Oposición)
Convocatoria: Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de 29-10-2020
Requisitos: Estar en possessió de la titulació universitària oficial de llicenciatura o grau en gestió documental i arxivística, comunicació, història, humanitats o d’altres que habilitin per a l’exercici de les funcions del lloc de treball. Acreditar el coneixement adequat, oral i escrit, de la llengua catalana i en concret, amb el nivell de suficiència (nivell C1)
Plazo de entrega: 26-11-2020
Observaciones: Las bases de esta convocatoria han sido publicadas en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 11-06-2020
Lugar de presentación: Els/les aspirants que desitgin prendre part en aquesta convocatòria hauran de presentar al registre general de l’Ajuntament de forma telemàtica sol·licitud adreçada a l’alcaldessa, en el model normalitzat corresponent, mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament
Teléfono: 93.753.98.00

También podría gustarte

Diseño de Páginas Web prosinet.com

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.