Ayuntamiento de Santpedor (Barcelona)

332

Oferta de trabajo: 1 plaça d’Arxiver (Concurso – Oposición)
Convocatoria: CIDO
Requisitos: Estar en possessió de titulació universitària de grau o llicenciatura relacionada amb l’àmbit de la informació i la gestió documental, o estar en possessió d’una titulació universitària i el màster d’arxivística i gestió de documents. Nivell C de català
Plazo de entrega: 02-08-2022
Lugar de presentación: Registre general d’aquest Ajuntament, Plaça Gran, 4 08251 Santpedor, o en qualsevol altra forma de les que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques
Teléfono: 93.827.28.28

También podría gustarte
1 comentario
  1. ProsiNet (@prosinet) dice

    Ayuntamiento de Santpedor (Barcelona) https://t.co/fZzmRff7lj

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.