Universitat Politècnica de Catalunya

910

Oferta de trabajo: 1 plaça d’Ajudant d’arxius, biblioteques i museus (Concurso – Oposición)
Convocatoria: CIDO
Requisitos: Grau en Gestió d’Informació i Documentació Digital o grau equivalent, o la diplomatura de Biblioteconomia i Documentació o una diplomatura equivalent. Certificat de coneixements de llengua catalana de nivell C1
Plazo de entrega: 29-10-2021
Lugar de presentación: La persona aspirant que vulgui prendre part en aquestes proves selectives haurà d’emplenar el formulari electrònic que trobarà al web de la Seu Electrònica de la UPC a l’apartat del Catàleg de tràmits a l’adreça https://seuelectronica.upc.edu/ca/Tramits amb el nom “Convocatòria proves selectives per a l’accés a l’escala d’ajudants d’arxius, biblioteques i museus (subgrup A2) de la UPC” i haurà d’adjuntar la documentació exigida a la convocatòria que s’indica en el punt 4.7
Teléfono: 93.401.62.00

También podría gustarte
1 comentario
  1. ProsiNet (@prosinet) dice

    Universitat Politècnica de Catalunya https://t.co/vRquvBzHHx

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.